Kayabağlar Anaokulu

Vizyon: En değerli varlıklarımızın çocuklarımız olduğu bilinciyle, onların bize birer emanet olduğunun idrakinde, bilgili, kültürlü, geçmişten aldığı değerleri çağı anlayarak geleceğe taşıyan, çocuklarımıza annelik şefkatiyle yaklaşan, okul öncesi eğitim konusunda gerekli formasyona sahip eğitim kadrosuyla, ferah ve modern eğitim araçlarıyla donatılmış sınıflarda çocuklarımızı en üst düzeyde donanımlı hale getirmek

Misyon: • İnsani değerlere sahip, bu değerleri en üst düzeyde özümsemiş ve yaşayan, bunları topluma aktarmaya çalışan lider kimlikli insanlar. • Vatanını ve bayrağını seven, insana sevdalı, toplum değerlerine bağlı nesiller. • Bilgi, birikim ve değerlerini geçmişten geleceğe taşıyan bir nesil. • Kendine güvenen, sorumluluk sahibi, değerleri ve idealleri olan, paylaşmayı bilen, fedakâr, erdemli, bağımsız hareket edebilen, sorun üreten değil sorun çözen, kişilik sahibi, kendisi ve çevresiyle barışık, lider tipli, çocukluğunda çocukluğunu yaşayan çocuklar.

Başarılar:

Saatler: SABAH GRUBU: 07:30 - 12:30 ÖĞLE GRUBU : 12:30 - 17:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SİİRTTEN VE KURTALANDAN KENDİ ARABALARIYLA GELEN ÖĞRETMENLERİMİZ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kurtalankayabaglaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAYABAĞLAR BELDESİ ÇEŞME MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞI YANI

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KAYABAĞLAR BELDESİ-ESKİ SAĞLIK OCAĞI YANI YENİ PARK MEYDANI.

Adres - KAYABAĞLAR BELDESİ ÇEŞME MAHALLESİ SAĞLIK OCAĞI YANI

Ulaşım HER SAAT BAŞI İLÇE MERKEZİNE TRANSİT SEFERLERİ YAPILMAKTADIR.SİİRTTEN VE KURTALANDAN KENDİ ARABALARIYLA GELEN ÖĞRETMENLERİMİZ BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurtalan İlçe Merkezine 10 km, Siirt İl Merkezine ise 33 km mesafededir.